Ο Θοδωρής Κοτονιάς στην Τεχνόπολη στο Γκάζι

«Μάθε με να φεύγω»: Η νέα παράσταση της bijoux de kant
18 Μαΐου 2024
Όλα όσα σημαίνουν καλοκαίρι έρχονται στο ΚΠΙΣΝ
18 Μαΐου 2024
«Μάθε με να φεύγω»: Η νέα παράσταση της bijoux de kant
18 Μαΐου 2024
Όλα όσα σημαίνουν καλοκαίρι έρχονται στο ΚΠΙΣΝ
18 Μαΐου 2024

 

Ο Θοδωρής Κοτονιάς, διανύοντας τον 20ο χρόνο στη ναυτική περιπέτεια της δισκογραφίας του, ετοιμάζεται για μια καλοκαιρινή μουσική γιορτή με τίτλο «20 χρόνια – Με βάρκα την καρδιά», την Τρίτη 4 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, παρέα με όσους φίλους ταξίδεψε, αλλά και πρόκειται να συνταξιδέψει δημιουργικά. Μια επετειακή γιορτή με τραγούδια που κατάφεραν να φτάσουν ως εδώ…

«Με βάρκα την καρδιά». Ο Θοδωρής που γνωρίσαμε μέσα από τα «Μακρινά Ξαδέρφια» και τραγούδια του που αγαπήθηκαν, όπως η «Άνοιξη» που πρωτοτραγουδήθηκε από την Γλυκερία και τον Δημήτρη Ζερβουδάκη, ξεκλείδωσε τις καρδιές μας για τα καλά με τα «Κλειδιά» του, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Από τότε συνεχίζει να μας χαρίζει πολύχρωμα τραγούδια με άρωμα παράδοσης αλλά και με πολλά σύγχρονα στοιχεία, όπως το «Μπαλόνι», τον «Ναυαγό», τους «Δύο δρόμους» κ.ά.

 

 

Δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, καθώς τον συναντάμε σε θέατρα, σε συναυλιακούς χώρους αλλά και σε πολύ πιο οικεία μέρη που οι άνθρωποι τρώνε, πίνουν και γλεντούν. Στη συναυλία αυτή, η οποία θα ηχογραφηθεί, θα μοιραστεί μαζί μας τραγούδια του που αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια και θα μας τραγουδήσει με τους φίλους καλεσμένους και άλλα που, επίσης, έχουν γράψει τη δική τους μουσική ιστορία.

Συμμετέχουν (αλφαβητικά): Δημήτρης Ζερβουδάκης,
Παντελής Θαλασσινός, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Βασίλης Σκουλάς, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης και Haig Yazdjian.

Ειδική συμμετοχή (αλφαβητικά): Νίκος Βενετάκης, Βασίλης Δραμουντάνης, Βιολέτα Ίκαρη, Καίτη Κουλλιά, Χριστίνα Μαρία Λαζάρου, Σαββέρια Μαργιολά, Σοφία Παπάζογλου, Μαρία Παπαλεοντίου, Ερήνη Σουσάνα Τρυφιάτη, Χρήστος Τσιαμούλης και Sadahzinia.

 

 

Πληροφορίες για τη συναυλία «20 χρόνια – Με βάρκα την καρδιά»

Πού: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100 & Βουτάδων, Γκάζι, Αθήνα

Πότε: Τρίτη 4 Ιουνίου 2024, στις 21.00

Πόρτες: 19.30

Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/music/thodoris-kotonias-texnopoli-dimou-athinaion/

Εισιτήρια προπώλησης: από 13 ευρώ

Οργάνωση παραγωγής: ImaginArt live