Μαρία Μπεθάνη και Κωνσταντίνος Γεωργίου στο Red Jasper

«Ρουά Ματ» στο ιστορικό μπιλιαρδάδικο της πλατείας Αμερικής
2 Απριλίου 2024
«#Free_Prometheus»: Μια «δικαστική» κωμωδία παραλόγου
2 Απριλίου 2024
«Ρουά Ματ» στο ιστορικό μπιλιαρδάδικο της πλατείας Αμερικής
2 Απριλίου 2024
«#Free_Prometheus»: Μια «δικαστική» κωμωδία παραλόγου
2 Απριλίου 2024

 

Η Μαρία Μπεθάνη και ο Κωνσταντίνος Γεωργίου παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Γιατί να Φοβόμαστε», την Κυριακή 7 Απριλίου στο Red Jasper Cabaret Theatre. Τα τραγούδια μπερδεύονται με ποιήματα και καυστικές στιχομυθίες που αφορούν στους φόβους με σκοπό να τους ξορκίσουν. Παράξενες ιστορίες που κάτι μας θυμίζουν, γελοίες συμπτώσεις που λίγο μας ξενίζουν και φυσικά η έννοια του τυχαίου συμμετέχουν εξίσου σε αυτή την περίεργη γιορτή απομάκρυνσης των φόβων.

 

Γιατί να φοβόμαστε;
Αφού είμαστε μαζί.

 

Η Μαρία γράφει τραγούδια και ποιήματα από μικρή. Αποφασίζει την περίοδο του lockdown να ολοκληρώσει και να κυκλοφορήσει το πρώτο της άλμπουμ «Γιατί να φοβόμαστε». Αγαπά πολύ τις λέξεις και πιστεύει στα θαύματα. Έτσι, εκδίδει την πρώτη της ποιητική συλλογή «Θαύμα» από τις εκδόσεις Μετρονόμος. Αργότερα κυκλοφορεί το single της «Άλλα» και πρόσφατα το single «Lemonpie». Φοβάται πολύ τις αλλαγές. Το νέο όμως άλμπουμ που ετοιμάζει ονομάζεται «Όλα αλλάζουν».

Ο Κωσταντίνος, ανακαλύπτοντας τη μαγεία των ήχων της κιθάρας, αλλά και την ένταση των λέξεων που συχνά συνοδεύουν, αποφασίζει από νωρίς να δοθεί σε αυτό παρέα με το φόβο του άγνωστου. Παράλληλα με τη συμμετοχή του σε μουσικά σχήματα, κι έχοντας στα σκαριά τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, επιλέγει για αυτή την παράσταση κάποια δικά του ανέκδοτα τραγούδια καθώς και διασκευές για σόλο κιθάρα, συναντώντας, με έναν τρόπο, αγαπημένους του δημιουργούς.

 

Πληροφορίες για τη μουσική παράσταση «Γιατί να Φοβόμαστε»

Πού: Red Jasper Cabaret Theatre, Κεφαλληνίας 18, Αθήνα

Πότε: Κυριακή 7 Απριλίου 2024, στις 21.00

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210 8822551