Διαγωνισμός για την παράσταση «Spa-σε κατάρα»
19 Μαρτίου 2024
Ο Γιώργος Κατσής σκηνοθετεί «Τα δέντρα ανθίζουν ακόμα»
19 Μαρτίου 2024
Διαγωνισμός για την παράσταση «Spa-σε κατάρα»
19 Μαρτίου 2024
Ο Γιώργος Κατσής σκηνοθετεί «Τα δέντρα ανθίζουν ακόμα»
19 Μαρτίου 2024

 

 

Ο Σπύρος Παρασκευάκος προσκαλεί το κοινό τις Παρασκευές 22 και 29 Μαρτίου στο Red Jasper στην Κυψέλη, να γνωρίσουμε τον καινούργιο του κόσμο με μια μουσική παράσταση με τίτλο «Μπελ Επόκ», βασισμένη στο νέο του δίσκο. Καλεσμένες του η Φωτεινή Βαρζάκα και η Αλεξάνδρα Χρηστάκη. Ειδική συμμετοχή η Παρασκευή Δουρουκλάκη.

Ιστορικά η ονομασία «Μπελ Επόκ» δόθηκε εκ των υστέρων, στην περίοδο της ευρωπαϊκής ιστορίας που διήρκεσε από το 1871 έως την έναρξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν θεωρήθηκε ως «χρυσή εποχή» σε αντίθεση με τη φρίκη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Στην εποχή που ζούμε, ανάμεσα στους χιλιάδες πολέμους της καθημερινότητας, η «ΜΠΕΛ ΕΠΟΚ» μπορεί να είναι οτιδήποτε. Ένας άνθρωπος, ένα χάδι, μια αλήθεια, ένα συναίσθημα, ο εαυτός μας. Μια μουσική βραδιά που ακροβατεί ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι.

Παρέα με τα καινούργια τραγούδια του Σπύρου θα ακουστούν και παλαιότερα από τα albums «Απ’ το μηδέν» και «Τρίτη έξοδος»  καθώς και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από την ελληνική αλλά και την παγκόσμια δισκογραφία.

Μαζί του οι μουσικοί Harry Huta στην κιθάρα και Κριστιάν Μπακογιάννης στο μπάσο ενώ καλεσμένες του είναι η Φωτεινή Βαρζάκα και η Αλεξάνδρα Χρηστάκη. Συμμετέχει η ηθοποιός και ερμηνεύτρια Παρασκευή Δουρουκλάκη.

 

 

Πληροφορίες για τη μουσική παράσταση «Μπελ Επόκ»

Πού: Red Jasper, Κεφαλληνίας 18, Αθήνα

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8822551

Πότε: Παρασκευή 22 και 29 Μαρτίου 2024

Είσοδος: 8 ευρώ

Ώρα έναρξης: 21.00

Παραγωγή: Papia Music