Κατερίνα Βρανά: «Best Of» στα αγγλικά για δύο βραδιές στο Arch Live Stage

Η περιπέτεια της Μαρί στην ταινία «Ο Καρυοθραύστης και η Μαγική Φλογέρα»
9 Δεκεμβρίου 2023
Διαγωνισμός για την παράσταση «AIAIH»
9 Δεκεμβρίου 2023
Η περιπέτεια της Μαρί στην ταινία «Ο Καρυοθραύστης και η Μαγική Φλογέρα»
9 Δεκεμβρίου 2023
Διαγωνισμός για την παράσταση «AIAIH»
9 Δεκεμβρίου 2023

 

 

Η Κατερίνα Βρανά υποδέχεται την πιο λαμπερή περίοδο του χρόνου, τα Χριστούγεννα, με μια «Best Of» stand up comedy παράσταση στην Αθήνα, στα αγγλικά, στις 20 και 29 Δεκεμβρίου στο Arch live stage. Η Κατερίνα παρουσιάζει τα καλύτερα κομμάτια από τις τρεις sold out hit παραστάσεις της «Φέτα με τη βασίλισσα», «About sex» και «Staying Alive»(Σχεδόν Πέθανα), ΣΥΝ ολοκαίνουργιο υλικό, φρεσκοφτιαγμένο στο Λονδίνο.

Πιο ζουμερή από γαλοπούλα, πιο λαμπερή από το άστρο του στολισμένου δέντρου και πιο αστεία από τα λαχανάκια Βρυξελλών, αυτή η παράσταση θα είναι το κερασάκι στη γιορτινή σας τούρτα. Ελάτε να διασκεδάσετε με την πιο αστεία γυναίκα του κόσμου με κέφι και χαρά και όσους αγγλόφωνους γνωρίζετε. Θα είναι Αμέιζινγκ!

 

 

Σχετικά με την Κατερίνα Βρανά

Πριν από το 2017, η Κατερίνα έπαιζε stand-up στα ελληνικά και στ’ αγγλικά σε όλο τον κόσμο, οι παραστάσεις της ήταν sold out σε Αθήνα και Λονδίνο και στα Διεθνή Φεστιβάλ Εδιμβούργου και Μελβούρνης. Το CNN τη συμπεριέλαβε στη λίστα του «Γυναίκες κωμικοί που πρέπει να δείτε», το 2016 ήρθε τρίτη στο διεθνή διαγωνισμό του Laugh Factory, «Το πιο αστείο άτομο στον κόσμο».

Τον Απρίλιο του 2017, ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στη Μαλαισία, η Κατερίνα αρρώστησε βαριά και σχεδόν πέθανε. Κατάφερε και επέστρεψε στη σκηνή το 2019 με την παράσταση της “Staying Alive” (Σχεδόν Πέθανα), από τότε, η παράσταση αυτή γίνεται sold out όποτε παίζεται στην Ελλάδα και επίσης έγινε sold out σε όλες τις πόλεις της Ευρωπαϊκής περιοδείας 2023.

Η Κατερίνα μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ παραστάσεων και αποκατάστασης, καθώς αντιμετωπίζει ακόμα προβλήματα με την όραση, την κίνηση και την ομιλία της. Η ακοή και τα μαλλιά της παραμένουν αλώβητα.

 

 

Πληροφορίες για την παράσταση Κατερίνα Βρανά- Best Of

Stand up comedy στ’ αγγλικά

 

Πού: Arch live stage, Ελασιδών 6, Αθήνα 118 54

Πότε: Τετάρτη 20 και Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023, στις 21.00

Εισιτήρια: 15 ευρώ (προπώληση) και 19 ευρώ (ταμείο)

Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων: KATERINA VRANA – “BEST OF” – IN ENGLISH | Εισιτήρια online! | More.com

Διάρκεια παράστασης: 120 λεπτά

Παραγωγή: TMR Entertainment & Hah Comedy

Προβολή και επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου-We Will