Αφιέρωμα στον Βαγγέλη Παπαθανασίου στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου
5 Δεκεμβρίου 2023
Η Ελεονώρα Σιαράβα στη Φρανκφούρτη με το «Blue Beyond»
5 Δεκεμβρίου 2023
Αφιέρωμα στον Βαγγέλη Παπαθανασίου στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου
5 Δεκεμβρίου 2023
Η Ελεονώρα Σιαράβα στη Φρανκφούρτη με το «Blue Beyond»
5 Δεκεμβρίου 2023

 

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 18.00, πραγματοποιείται ακρόαση ηθοποιών για το ACToC, στο Θέατρο των Αλλαγών (ΘτΑ). Οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν βιογραφικό μιας σελίδας με φωτογραφία πάνω αριστερά στο info@toc.gr

Το Θέατρο των Αλλαγών καλεί τους υποψήφιους που θα πάρουν μέρος στην ακρόαση της 10ης Δεκεμβρίου να παρακολουθήσουν το ACToC της 3ης Δεκεμβρίου για να δουν πως λειτουργεί.  Το ACToC είναι ένα κλειστό club στο οποίο γίνονται αυτομάτως ισόβια μέλη όλοι οι απόφοιτοι του ΘτΑ με την απόκτηση του τίτλου σπουδών τους. Μπορούν επίσης να γίνουν μέλη με ακρόαση και άλλοι ηθοποιοί που ασκούν το επάγγελμα και δεν έχουν σπουδάσει στο ΘτΑ.

Τα μέλη του ACToC συναντιούνται κάθε Κυριακή 18.00-19.00 στην αίθουσα «Μίνως Βολανάκης» και παρακολουθούν δύο παρουσιάσεις διάρκειας 3-5 λεπτών, μονολόγων ή σκηνών με δύο πρόσωπα, στις οποίες συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο μέλη του ACToC. Η πρώτη παρουσίαση γίνεται στις 18.00 και ακολουθεί σχολιασμός και η δεύτερη στις 18.30 και ακολουθεί επίσης σχολιασμός.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα μπορεί να παρουσιαστεί μια παράσταση διάρκειας 30 λεπτών στην οποία μπορεί να συμμετέχουν περισσότερα από δύο μέλη. Με τον τρόπο αυτό τα μέλη μας κρατούν διαρκώς επαφή με την υποκριτική και εκπαιδεύονται συνεχώς. Με ειδική πρόσκληση μπορεί κάποιος που δεν είναι μέλος να παρακολουθήσει τις συναντήσεις αυτές χωρίς δικαίωμα σχολιασμού. (οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν email στο info@toc.gr)

Οι ακροάσεις για τα νέα μέλη γίνονται τον Μάιο και τον Δεκέμβριο. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει έναν μονόλογο δέκα σειρών περίπου από το παγκόσμιο δραματολόγιο και ένα τραγούδι ελληνικό ή ξένο. Η πρώτη συνάντηση της ομάδας ACToC έγινε την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022.

 

 

«Σ΄ έναν θεατρικό κόσμο που αλλάζει συνεχώς καλπάζοντας προς το μέλλον θα ήθελα οι απόφοιτοί μας μαζί με άλλους ηθοποιούς από άλλες σχολές να έχουν μια σταθερή θεατρική φωλιά κάθε εβδομάδα, που είναι εκεί για να τους αγκαλιάσει, να τους φροντίσει και να τους κάνει να νιώσουν ασφαλείς και δημιουργικοί». Ευδόκιμος Τσολακίδης

 

Πληροφορίες

Πού: Θέατρο των Αλλαγών, 3ης Σεπτεμβρίου 19α 104 32 Αθήνα, τηλ210 5246833210 5248251

http://www.toc.gr

 info@toc.gr

 http://theaterschool.com/el/eggrafinewsletter