«Άκου μια ιστορία μυστηρίου»: εργαστήρι δημιουργικής γραφής και μουσικής για παιδιά
10 Νοεμβρίου 2023
«Πάμε Στοίχημα;»: μια παράσταση για τη Ελλάδα του τζόγου
10 Νοεμβρίου 2023

 

Η Story Mode Productions παρουσιάζει τη διαδραστική κωμική παράσταση murder mystery «Θάνατος στην Πρεμιέρα», η οποία ανεβαίνει από τις 16 Νοεμβρίου στο Piree. Στο διαδραστικό αυτό θεατρικό παιχνίδι οι θεατές συμμετέχουν ενεργά, ανακρίνουν τους υπόπτους και ψάχνουν να βρουν τον δολοφόνο. Ελάτε κι εσείς να πάρετε μέρος σε ένα απίθανο murder mystery γεμάτο γέλιο και ανατροπές, όπου το κοινό καλείται να αποδώσει δικαιοσύνη.

 

 

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου

Απόψε είναι μεγάλη νύχτα. Νύχτα πρεμιέρας. Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου «Αγκάθι», Ζήσης Δέθας, παρουσιάζει το νέο του μουσικοθεατρικό υπερθέαμα «West Troumba Story».

Στο musical αυτό πρωταγωνιστεί η μεγάλη ντίβα του ελληνικού θεάτρου, και σύζυγος του κυρίου. Δέθα, Ζωή Νάχη. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν τέλεια, όταν η λαμπερή αυτή πρεμιέρα αμαυρώνεται από τη στυγερή δολοφονία του αγαπημένου μας Δέθα Ζήση. Κάποιος, ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς, κάποια, μαχαίρωσε τον αγαπημένο μας σκηνοθέτη στο γραφείο του, ενώ εξελισσόταν η πρεμιέρα.

Μεταφερόμαστε στο γραφείο του γνωστού ντετέκτιβ Αστυνόμου Χρηστίδη, ο οποίος έχει καταλήξει σε τέσσερις ύποπτες, τις τέσσερις πιο κοντινές γυναίκες στην ζωή του θύματος.

Ποια όμως διέπραξε τον φόνο; Η μούσα του στη σκηνή και στη ζωή, η σύζυγος του, Ζωή Νάχη; Η πιστή του βοηθός, Μάλαμα Τίνα; Η αγαπημένη του πεθερούλα και γνωστή μεγάλη κυρία του θεάτρου, Χήρα Φραγκίσκου; Η άψογη επαγγελματίας μακιγιέζ, Μάσκα Ρούλα; Μέσα από τις καταθέσεις τους, θα αποκαλυφθούν τα κρυφά τους κίνητρα, οι ευκαιρίες που είχαν, αλλά και πιθανά άλλοθι.

 

 

 

Πληροφορίες για την παράσταση «Θάνατος στην Πρεμιέρα»

Σενάριο – σκηνοθεσία: Βεργίνα Σαββίδη, Τάσος Γκουβίτσας

 

Διανομή:
Πεθερά Χήρα Φραγκίσκου: Κύνθια Βουκουβαλίδου
Ντετέκτιβ Α. Χρηστίδης: Τάσος Γκουβίτσας
Σύζυγος Ζωή Νάχη: Λάλα Κωλοπή
Βοηθός Μάλαμα Τίνα: Βεργίνα Σαββίδη
Make-up Artist Μάσκα Ρούλα: Σιλένα Τριβιζά
Guest star παρουσιαστής: Tenorman Γιώργος Τζιουβάρας

Πού: Piree, Κάστορος 78, Πειραιάς, τηλ. 210 4082700-02, info@piree.gr

Kρατήσεις – πληροφορίες: 210 4082700-2, 6985 061980

Πότε: από τις 16 Νοεμβρίου 2023 και κάθε Πέμπτη στις 21.00

Ελάχιστη κατανάλωση: 18 ευρώ