Η Ελένη Ουζουνίδου με τη «Σίρλεϊ» για δεύτερη χρονιά
12 Οκτωβρίου 2023
«Απαγορεύεται η μουσική» λέει η ομάδα Κοπέρνικος για δεύτερη χρονιά
12 Οκτωβρίου 2023
Η Ελένη Ουζουνίδου με τη «Σίρλεϊ» για δεύτερη χρονιά
12 Οκτωβρίου 2023
«Απαγορεύεται η μουσική» λέει η ομάδα Κοπέρνικος για δεύτερη χρονιά
12 Οκτωβρίου 2023

 

Μετά από μία σαρωτική σεζόν, με δεκαεπτά live και πάνω από 2.500 εισιτήρια, η πιο τρελή μπάντα της Αθήνας, οι D/αλκ/ance που αγαπήσατε και τιμήσατε με την παρουσία και τον έξαλλο χορό σας, επιστρέφει στις 25 Οκτωβρίου στο Faust, με καινούρια σύνθεση, καινούριο πρόγραμμα και πρωτότυπο υλικό. Πιο άγριοι, πιο χορευτικοί, πιο club, πιο έξαλλοι, πιο ερωτικοί, πιο έτοιμοι για έναν χειμώνα γεμάτο πάθη και νταλκάδες.

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, γνώριμος στη σκηνή του Faust εδώ και μία δεκαετία, πιάνει το μικρόφωνο και με ένα τρίο υπέροχων μουσικών πολυεργαλείων επιστρέφουν για μία σειρά από ακόμα πιο θεότρελα live. Στις κιθάρες, στα synths και στα productions είναι ο Γρηγόρης Ελευθέριου. Στο μπουζούκι, τον μπαγλαμά, το ούτι και το κλαρίνο είναι ο Κωνσταντίνος Τσιμπούκης. Στο μπάσο και το bass station είναι ο Γιάννης Βουτσινάς.

Πλήκτρα, beat, κιθάρες, μπουζούκια, μπαγλαμάδες, μπάσα και λουπαδόροι επιστρέφουν στη σκηνή του Faust σε μία σειρά από twisted covers τραγουδιών, που όλοι αγαπήσαμε, αλλά ποτέ δε φανταζόμασταν ότι θα τα ακούγαμε με αυτόν τον τρόπο.

R n’ Β hits από τα ’00s, pop τραγούδια της ’90s παιδικότητάς μας, η ροκ εφηβεία μας, ρεμπέτικα και λαϊκά από όλες τις δεκαετίες περνάνε μέσα από την μπάντα και φτάνουν στο κοινό “γκρουβάτα”, χορευτικά, ατμοσφαιρικά και… νταλκαδιάρικα.

Πρόκειται για ένα live γι’ αυτούς που ερωτεύτηκαν, γι’ αυτούς που πόνεσαν, γι’ αυτούς που έχουν σεβντά και θέλουν τον πόνο τους να τον χορέψουν και να τον τραγουδήσουν.

 

 

Πληροφορίες για τη συναυλία των D/αλκ/ance

Πού: Faust, Καλαμιώτου 11 και Αθηναίδος 12, Αθήνα, τηλ. 210 3234095

Πότε: 25 Οκτωβρίου 2023, στις 21.30

Είσοδος: 7 ευρώ (το εισιτήριο δεν περιλαμβάνει ποτό)