«Οι Άθλιοι» για μικρούς και μεγάλους θεατές
30 Σεπτεμβρίου 2023
Η Παραμυθοχώρα και φέτος στο Θέατρο 104
30 Σεπτεμβρίου 2023
«Οι Άθλιοι» για μικρούς και μεγάλους θεατές
30 Σεπτεμβρίου 2023
Η Παραμυθοχώρα και φέτος στο Θέατρο 104
30 Σεπτεμβρίου 2023

 

Η παράσταση «Πες μου ότι είναι ψέμα…Επιχείρηση Ωρωπός» ανεβαίνει από τις 18 Οκτωβρίου στο Θέατρο Nous. Ο Σπύρος Πούλης, ο Κώστας Αποστολάκης, ο Μάνος Πίντζης, ο Αντώνης Καλομοιράκης και η Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που επιβάλει η φάρσα σαν θεατρικό είδος, θα προσπαθήσουν με παιδική αφέλεια και σκανδαλώδη πρόθεση να μας μεταφέρουν σε μια τραβηγμένη στα άκρα πραγματικότητα. Ή μήπως όχι και τόσο; «Επιτέλους! Θα πει κάποιος την αλήθεια;».

Ο Σπύρος και ο Κώστας είναι δύο αστυνομικοί που εργάζονται στο αστυνομικό τμήμα Ωρωπού. Είναι κολλητοί από το νηπιαγωγείο. Σήμερα είναι Πάσχα και έχουν βάρδια. Για κακή τους τύχη η μέρα δεν θα κυλήσει ήρεμα και ομαλά. Θα πρέπει να φέρουν εις πέρας την πιο δύσκολη επιχείρηση της αστυνομικής τους καριέρας!

Είναι αναγκασμένοι να ανακοινώσουν στον Τέλη Κελαλά Μαλαφάκα- ο οποίος είναι υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού- και στη σύζυγό του Ζιζί Κελαλά Μαλαφάκα Δελημπαλτάκα- η οποία ήθελε να γίνει ηθοποιός και έχει πετριά με τις εναλλακτικές θεραπείες- ένα εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός. Και…κωλύονται.

Και όσο περνάει η ώρα κωλύονται όλο και περισσότερο γιατί τα πράγματα  περιπλέκονται και oi παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Βότανα από την Κολομβία, θεραπευτικά μανιτάρια που πουλάει μέσω Tik Tok ο διάσημος γκουρού Κλαϊν Τσούν Χάνγκ, ο Γιώργος Φούντας, η Μελίνα Μερκούρη, ο Μάρτιν Σκορτσέζε και τελευταίος αλλά διόλου αμελητέος…ο γενικών καθηκόντων της οικίας Κελαλά Μαλαφάκα …Πασχάλης, αποτελούν ακρογωνιαίους λίθους για την πυροδότηση των κωμικών καταστάσεων που θα εκτυλιχθούν  επί σκηνής.

Η κλασική πλέον βρετανική κωμωδία του Antony Neilson «The Lying kind’», γνωστή και στη χώρα μας με τον τίτλο «Ψέμα στο Ψέμα» διασκευάζεται, μεταφέρεται στην Ελλάδα και παίρνει τον τίτλο «Πες μου ότι είναι ψέμα…Επιχείρηση Ωροπός».

 

Πληροφορίες για την παράσταση «Πες μου ότι είναι ψέμα…Επιχείρηση Ωρωπός»

Διασκευή – Σκηνοθεσία: Τάσος Ιορδανίδης
Φωτισμοί: Γιώργος Φωτόπουλος
Κοστούμια: Κατερίνα Ανδρικοπούλου
Δημόσιες Σχέσεις: Άντζυ Νομικού
Θεατρικές παραγωγές Δημήτρης Φωτόπουλος

Παίζουν: Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Μάνος Πίντζης, Αντώνης Καλομοιράκης και Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου

 

Πού: Θέατρο Nous, Τροίας 34, Αθήνα, τηλ. 210 8237333

Πότε: από 18 Οκτωβρίου 2023 και κάθε Τετάρτη στις 19.30, Πέμπτη στις 19.30, Παρασκευή στις 21.15, Σάββατο στις 18.15 και στις 21.15, Κυριακή στις 19.30

Τιμές εισιτηρίων: 19 ευρώ (γενική είσοδος), 12 ευρώ (παιδικά 12 ετών), 15 ευρώ (φοιτητικά-ανεργίας)
Για oμαδικές κρατήσεις τηλ. επικοινωνίας: 6908 228704

Διάρκεια παράτασης: 2 ώρες με διάλειμμα

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/ και στο ταμείο του θεάτρου

Parking | Για το διάστημα 20.00 – 00.00, με την επίδειξη του εισιτήριου σας, χρέωση 5 ευρώ