«Η πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας» από τους The Bad Poetry Social Club

Το Social Ballroom Festival στην Αγορά του ΚΠΙΣΝ
30 Αυγούστου 2023
Ο Νίκος Χατζηπαπάς με το «Ζιλ και η νύχτα» στο Από Μηχανής Θέατρο
30 Αυγούστου 2023

 

Μετά από δύο επιτυχημένες χρονιές συναυλιών στο σκοτάδι, στις οποίες συμμετείχαν σημαντικοί καλλιτέχνες όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Μαρία Παπαγεωργίου, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, οι CHÓRES και με παραστάσεις που αγαπήθηκαν από το κοινό με αλλεπάλληλα sold out, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, υποδέχεται τους The Bad Poetry Social Club (Π.Ι.Ε.Β., α. επίθετη, Fâné, Β. Σέργη, MFS) στη νέα σεζόν συναυλιών στο σκοτάδι, σε μία μοναδική spoken word performance, στο απόλυτο σκοτάδι με τίτλο «Η πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας».

Μετά το τελευταίο τους σκηνοθετημένο show στο Gazarte, οι The Bad Poetry Social Club έρχονται στην σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης για να ερμηνεύσουν τα πιο συναισθηματικά φορτισμένα ποιήματα τους στο απόλυτο σκοτάδι, προσπαθώντας έτσι να αισθανθούν, να επικοινωνήσουν και να ευαισθητοποιήσουν μέσα από τον κόσμο των ατόμων με ζητήματα όρασης.

Θα βρεθούν στη σκηνή για να μας θυμίσουν το αίσθημα της επιστροφής, λόγω του φθινοπώρου και ότι αυτό σημαίνει, βλέποντας στο βάθος τις καλύτερες μέρες που έρχονται. Φτάνουν στην σκηνή χωρίς εξωτερικό φως, αλλά με φλόγες μέσα τους από ξεχασμένες παραλίες, με αποσκευές γεμάτες άμμο και ιώδιο, για να μιλήσουν για όσα μας κάνουν να επιστρέφουμε πάντα στην πόλη, στο τσιμέντο και στα διαμερίσματα, ακούντοντας μουσικές από τα Bar, τα καφενεία και τα Parties σε σπίτια. Με τα έσοδα της συναυλίας θα υποστηρίξουν το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Dogs’ Voice. Τη συναυλία ανοίγει η Juliana Bousi.

 

 

Λίγα λόγια για τους The Bad Poetry Society Club

Το The Bad Poetry Social Club είναι μια καλλιτεχνική ομάδα που ιδρύθηκε το 2019 στην Αθήνα. Αντικείμενα της ομάδας είναι το spoken word, το video poetry, η αυτοέκδοση και το poetry performance. Έχουν επιμεληθεί και συμμετάσχει σε πληθώρα poetry performances, lives, παραστάσεις και αναλόγιες παρουσιάσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τα μέλη της έχουν συμμετάσχει σε πληθώρα καλλιτεχνικών φεστιβάλ στην Ελλάδα. Μυθοπλαστικά podcast τους έχουν παρουσιαστεί στο διαγωνιστικό τμήμα podcast του 62ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Τελευταία τους θεατρική παράσταση παρουσιάστηκε στο big bang fest της Stegi Onassis.

 

 

Λίγα Λόγια σχετικά με το Dogs’ Voice

Το Dogs’ Voice είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούνιο του 2015. Στόχος του είναι να αναδείξει το έργο των φιλοζωικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται ενεργά σε όλη την Ελλάδα, να προσελκύσει οργανωμένα και αξιόπιστα εθελοντές και οικονομική ενίσχυση για τις δράσεις του και το κυριότερο να αποτελέσει την ψηφιακή πλατφόρμα αποτελεσματικής προώθησης αδέσποτων σκύλων σε υπεύθυνες υιοθεσίες.

Από το 2017, το Dogs’ Voice ασχολείται συστηματικά με τη δημιουργία προγραμμάτων προστασίας αστικής πανίδας σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και με τη διαχείριση κρίσεων αναφορικά με την προστασία ζώων σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών. Το 2023 παρουσίασε τη δράση του Συνήγοροι για τα Ζώα Ελλάδος με αποστολή την προστασία των ζώων μέσω του νομικού οικοσυστήματος.

 

Πληροφορίες για τη συναυλία «Η πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας» με τους The Bad Poetry Social Club

Ερμηνεύουν: Π.Ι.Ε.Β., α. επίθετη, Fâné, Β. Σέργη, MFS
On decks: Sativa (Λόγος Τιμής), Sumo

Τη συναυλία ανοίγει η Juliana Bousi.

Ηχοληψία: Νίκος Μπίμπης

Οργάνωση Παραγωγής: Σπουδαία Events
Press & Info: info@spoudaia.gr

 

Πού: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, (Ύψος Χαμοστέρνας)Ταύρος, Αθήνα, τηλ. 210 341 8550

Πότε: Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21.00

Τιμή Εισιτηρίων: 12 ευρώ (προπώληση), 15 ευρώ (ταμείο εισόδου), 10 ευρώ (ΑμεΑ / φοιτητές / μαθητές)