
Σεμινάριο Αφηγηματικού Θεάτρου με την Άννα Βαγενά
7 Ιουλίου 2023
Η Έλλη Πασπαλά και ο Vassilikos στο Ηρώδειο
7 Ιουλίου 2023
«Αυτή η νύχτα μένει-Live». Μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης συναυλίας στο θέατρο Πέτρας, το μεγάλο πάρτι του καλοκαιριού συνεχίζεται, αυτή τη φορά κοντά στη θάλασσα, στο Faliro Summer Theater, την Τετάρτη 26 Ιουλίου. Με αφορμή την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» με τα αξέχαστα, διαχρονικά τραγούδια της δεκαετίας του 1970 και του 1980, αλλά και με πολλές ακόμη επιτυχίες που σφράγισαν μία ολόκληρη εποχή και η νύχτα αυτή θα καταλήξει σε γιορτή! Στη σκηνή θα παρελάσει ένας μεγάλος αριθμός από τους ηθοποιούς της σειράς που θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα παρασύρουν το κοινό στη γιορτή!
Στο Faliro Summer Theater θα τραγουδήσουν:
Ο Στέλιος Διονυσίου και μαζί του οι τρεις καλλιτέχνες που χαρίζουν το ερμηνευτικό/φωνητικό ταλέντο τους σε ήρωες της σειράς, η Βένια Καραγιαννίδου (στη Διαμάντω) και η Αφροδίτη Χατζημηνά (στη Ζέτα), ο Άκης Δείξιμος (στον Ντίνο). Καλεσμένοι στη συναυλία είναι και αυτή τη φορά ο Δημήτρης Κοντολάζος και η Κατερίνα Στανίση.
Στην έναρξη της συναυλίας θα ακουστεί το τραγούδι «Αυτή η νύχτα μένει» με τη φωνή της Γ. Νέγκα και η συναυλία θα κλείσει με το τραγούδι «Μια ζωή μέσα στους δρόμους» με τον Μπάμπη Στόκα, που θα προβάλεται σε γιγαντοοθόνη. Σε μία εμφάνιση έκπληξη, η Μαίρη Μαράντη!
Πληροφορίες για τη συναυλία «Αυτή η νύχτα μένει-Live»
Συντονισμός – Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ηλίας Μπενέτος
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κατσαρός
Παραγωγή: Αθηναϊκά Θέατρα
Πού: Faliro Summer Theater, Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο, τηλ. 210 9213310
Πότε: Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023, στις 21.00
Στο χώρο λειτουργούν μπαρ
Τιμές εισιτηρίων: Τραπέζια 25€, Α ζώνη 20€, Β ζώνη 15€
Φυσικά σημεία προπώλησης: Καταστήματα Nova, Public, Media Markt
Στα ταμεία του Faliro Summer Theater καθημερινά 10:30 – 17:30
*Τις ημέρες των εκδηλώσεων 10:30 – 22:30 (μια ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων τα εκδοτήρια εξυπηρετούν κατά προτεραιότητα τα εισιτήρια για την εκδήλωση της ημέρας)
Τηλεφωνικά στο 210 9213310 – 211 1000365
Αγορά Εισιτηρίων: viva.gr – artinfo.gr – 210 9213310 – 211 1000365
Για ομαδικές κρατήσεις κ. Κώστας Μπάλτας 6972 217952
Επικοινωνία: Ελίνα Λαζαρίδου, lazaridou@a-th.gr
Πρόσβαση
– Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” (ΣΕΦ) και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”)
– ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”)
– Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου” Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”
– Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”)