Η Παυλίνα Βουλγαράκη λέει «Κόντρα σε όλους μαζί σου»

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης σκηνοθετεί την «Ιφιγένεια στο Σπλοτ»
4 Ιουλίου 2023
Ημερίδα για την κριτική σκέψη και το αρχαίο δράμα στο Θέατρο Τέχνης
4 Ιουλίου 2023

Η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στον Κήπο του Μεγάρου την Κυριακή 9 Ιουλίου, σε μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή, για να παρασύρει το κοινό σε όλα αυτά που έχει αγαπήσει, αλλά και να μας συστήσει τις καινούργιες της αγάπες, πιο έτοιμη από ποτέ να εκφράσει τον πιο δυναμικό και αυθεντικό εαυτό της στη σκηνή αλλά και στα νέα τραγούδια της. Καλεσμένοι της ο Rous και ο Leon of Athens.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός της εναλλακτικής ποπ και ροκ μουσικής παρουσιάζει στον Κήπο του Μεγάρου, ζωντανά, για πρώτη φορά στο κοινό της Αθήνας τις καινούργιες μουσικές προτάσεις της, που θα κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα και αναμένεται να μας ξαφνιάσουν ευχάριστα!

Για τη συναυλία της στον Κήπο επέλεξε τον τίτλο «Κόντρα σε όλους μαζί σου», έναν στίχο από το υπέροχο τραγούδι «Χίλιες ζωές» που έχει γράψει με τη Δήμητρα Γαλάνη. Ο τίτλος είναι άκρως συμβολικός, αφού, η Παυλίνα Βουλγαράκη, κόντρα σε ό,τι μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα, σε αυτή τη γιορτινή βραδιά, θα εξερευνήσει, με τη χαρακτηριστική εκφραστικότητά της, απάτητα μουσικά μονοπάτια, κάνοντάς μας παράλληλα κοινωνούς της μεγάλης καλλιτεχνικής αλλαγής της.

Ραντεβού λοιπόν στις 9 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου για να τραγουδήσουμε, να συγκινηθούμε, να νοσταλγήσουμε, να ερωτευτούμε και να φύγουμε στο τέλος της βραδιάς με τη ψυχή μας γεμάτη μουσική και φως!

 

O Leon of Athens.

O Rous.

 

 

Πληροφορίες για τη συναυλία «Κόντρα σε όλους μαζί σου»

Την Παυλίνα Βουλγαράκη πλαισιώνει πενταμελές μουσικό σχήμα.

Guests | Rous, Leon of Athens

 

Πού: Κήπος, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκαλη, Αθήνα, τηλ. 210 7282333 | www.megaron.gr

Πότε: Κυριακή 9 Ιουλίου 2023, στις 21.00

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ (γενική είσοδος)

Συμπαραγωγή: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών‒Novel Vox

Οι εκδηλώσεις του Κήπου πραγματοποιούνται με τη χορηγία της Motoroil