Το «1ο Διαβαλκανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος» ανακοινώνει το πρόγραμμά του
22 Ιουνίου 2023
Μεταπτυχιακό πρόγραμμα για εξειδίκευση στην «Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση»
23 Ιουνίου 2023

 

Το Λυρικό Θέατρο Κρήτης παρουσιάζει την εκδήλωση με τίτλο «Sing me to heaven». Μια συναυλία χορωδιακού και σολιστικού ρεπερτορίου, με το χορωδιακό σύνολο Southern California Choral Ambassadors (SCCA) από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ και τον βαθύφωνο Μάνο Χριστοφακάκη. Η εκδήλωση αφιερώνεται στην μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν στο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Το χορωδιακό σύνολο Southern California Choral Ambassadors (SCCA) ταξιδεύει από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ στην Ελλάδα για πρώτη φορά και πραγματοποιεί την παρθενική του εμφάνιση στη χώρα μας, στον μαγευτικό χώρο της Παναγίας Γκουβερνιώτισσας, στις Ποταμίες Χερσονήσου την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 και ώρα 20.00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Πρόκειται για ένα φωνητικό σύνολο υψηλού επιπέδου, αποτελούμενο από επιλεγμένα μέλη της χορωδίας του San Juan High School, που έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε διεθνούς φήμης χώρους ανά τον κόσμο, όπως το Carnegie Hall στη Νέα Υόρκη, η Παναγία των Παρισίων και η Sagrada Familia στη Βαρκελώνη, υπό τη διεύθυνση του Michael Ushino.

Θα ερμηνευθεί ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα, με κλασσικό αλλά και πιο σύγχρονο ρεπερτόριο, όπως μιούζικαλ και τζαζ. Το χορωδιακό πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί μεσολιστικά κομμάτια από τον βαθύφωνο Μάνο Χριστοφακάκη, αλλά και από νέους ταλαντούχους ερμηνευτές-μέλη του χορωδιακού συνόλου. Στη συνοδεία στο πιάνο θα βρίσκεται ο Διονύσης Παπαμήτσος.

 

Ο βαθύφωνος Μάνος Χριστοφακάκης.

 

Ο Michael Ushino.

 

Πληροφορίες για την εκδήλωση «Sing me to heaven»

Πού: Παναγία Γκουβερνιώτισσα, Ποταμιές Χερσονήσου

Πότε: Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, στις 20.00

Είσοδος ελεύθερη

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Χερσονήσου, με την ευγενική παραχώρηση του χώρου από τον Οργανισμό Πολιτισμού και Ανάπτυξης Ποταμιών «Η Γκουβερνιώτισσα».
Υποστήριξη διοργάνωσης: Inside Europe, Travel ID