Η «Ανδρική Νοημοσύνη-Οξύμωρο;» σε καλοκαιρινή περιοδεία

Αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού με την Ελένη Γουρζή
9 Ιουνίου 2023
Οι «Αισωπομαχίες» και ο «Ραφτάκος των λέξεων» συνεχίζονται και αυτό το καλοκαίρι!
9 Ιουνίου 2023

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ταξιδεύει στην Ελλάδα με την παράσταση «Ανδρική Νοημοσύνη-Οξύμωρο;». (Φωτογραφίες: Γιώργος Διαμαντής).

 

Η Αναστασία Παπαστάθη διασκευάζει και σκηνοθετεί την παράσταση του έργου «Ανδρική Νοημοσύνη-Οξύμωρο;» του Robert Dubac, με το Νίκο Πολυδερόπουλο. Η παράσταση ανεβαίνει από τις θεατρικές επιχειρήσεις Ερωφίλη και ξεκινάει περιοδεία για το καλοκαίρι του 2023, από τη Θεσσαλονίκη στις 7 Ιουλίου.

 

 

Αλήθεια, ξέρει κανείς τι θέλουν οι γυναίκες; Πόσο εύκολο είναι τελικά να τις καταλάβουν οι άντρες; O Νίκος Πολυδερόπουλος αυτό το καλοκαίρι θα ψάξει από άκρη έως άκρη την Ελλάδα, προσπαθώντας να βρει τις απαντήσεις… μέσα από την διαδραστική κωμωδία «Ανδρική Νοημοσύνη – Οξύμωρο;». Ο Μάνος, ο ήρωας που θα υποδυθεί, θα κληθεί για να καταλάβει τις γυναίκες, να ανακαλύψει πρώτα τον εαυτό του. Σε αυτή του την προσπάθεια, αρωγός του το κοινό, αλλά και πέντε ακόμα πρόσωπα έκπληξη που θα υποδυθεί … ο ίδιος. Θα μπορέσει τελικά να λύσει τον γρίφο που εδώ και αιώνες είναι άλυτος, ώστε να κερδίσει πίσω τη μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του;

Η συνέχεια επί σκηνής με το Νίκο Πολυδερόπουλο σε έναν απρόβλεπτο μονόλογο, που σκοπό έχει μέσα από τις οικείες ξεκαρδιστικές καταστάσεις, να ανακαλύψει αν η ανδρική νοημοσύνη είναι πραγματικά σχήμα οξύμωρο. Και φυσικά αυτό δε μπορεί να γίνει χωρίς τη βοήθεια μιας γυναίκας… έτσι η Αναστασία Παπαστάθη υπογράφει τη σκηνοθεσία και τη διασκευή του έργου. Το καλοκαιρινό ραντεβού θα δοθεί από τον Ιούλιο σε όλη τη Ελλάδα και όλοι μαζί άντρες – γυναίκες θα ψάξουμε να βρούμε τις απαντήσεις.

 

 

Πληροφορίες για την παράσταση «Ανδρική Νοημοσύνη-Οξύμωρο;»

Πρωταγωνιστεί: Νίκος Πολυδερόπουλος
Κείμενο: Robert Dubac
Διασκευή – Σκηνοθεσία: Αναστασία Παπαστάθη
Σκηνικά: Αρετή Μουστάκα
Κοστούμια: Αντώνης Νικολαίδης
Φωτογραφίες: Γιώργος Διαμαντής
Παραγωγή: Erofili Productions
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

 

Εισιτήρια: από 12 ευρώ

Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/andriki-noimosyni-oksymoro/