Οι σταρ της μουσικής έρχονται στο Sani Festival 2023

Η Pavlina Styl στο Off Off Athens Theater Festival
21 Μαΐου 2023
Χριστίνα Κυριαζίδη: «Στο “Κόκκινο” παρακολουθούμε μια γυναίκα μέσα από τις ρωγμές του έρωτα, της μητρότητας και της γήρανσης»
21 Μαΐου 2023
Η Pavlina Styl στο Off Off Athens Theater Festival
21 Μαΐου 2023
Χριστίνα Κυριαζίδη: «Στο “Κόκκινο” παρακολουθούμε μια γυναίκα μέσα από τις ρωγμές του έρωτα, της μητρότητας και της γήρανσης»
21 Μαΐου 2023

 

Η Sarah Brightman, η Bonnie Tyler, οι UB40, η Dianne Reeves, ο Tom Odell, ο Σταύρος Ξαρχάκος και ο Jan Garbarek είναι οι καλλιτέχνες που έρχονται αυτό το καλοκαίρι στο Sani Festival. Η καρδιά του μουσικού καλοκαιριού για το 2023, χτυπάει στην κορυφή ενός μαγευτικού βράχου, στη μέση της θάλασσας, στο Sani Resort της Χαλκιδικής. Χτυπά μελωδικά και ρυθμικά, εκεί που τα πιο λαμπρά αστέρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, αποφάσισαν να μετακομίσουν για φέτος, γεμίζοντας νύχτες και αισθήσεις με τις ανυπέρβλητες νότες τους. Σε μία σπάνια, μία μοναδική σύναξη υπέρλαμπρων αστέρων που από τη μία καταγράφει επί σκηνής την εξαιρετική δυναμική ενός ιστορικού φεστιβάλ κι από την άλλη επαναπροσδιορίζει τα Ελληνικά συναυλιακά μας καλοκαίρια.

 

Dianne Reeves, 15 Ιουλίου

Μια μεγάλη κυρία, μια τεράστια «μαύρη φωνή», η σημαντικότερη ίσως εν ζωή τραγουδίστρια της jazz, soul και blues Dianne Reeves ανοίγει τη διοργάνωση.

 

H Dianne Reeves.

 

Sarah Brightman, 29 Ιουλίου

Ακολουθεί η Sarah Brightman, η σοπράνο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, τις συνεργασίες κορυφής, τα αμέτρητα βραβεία και τη φωνητική έκταση που ξεπερνά τις 3 οκτάβες, εμφανίζεται στις 29 Ιουλίου, συνοδεία ορχήστρας και χορωδίας. Η λυρική τραγουδίστρια, υπήρξε ταυτόχρονα στην κορυφή των charts χορευτικής, κλασικής και κλασικής crossover μουσικής του Billboard.

 

Η Sarah Brightman.

 

Bonnie Tyler και Chris Norman, 22 Ιουλίου

Η super star της pop Bonnie Tyler εμφανίζεται με τον Chris Norman, τον φημισμένο front man των θρυλικών Smokie, στις 22 Ιουλίου. Δύο καταπληκτικές συναυλίες, back to back, στο ίδιο stage, στην πιο εκρηκτική νύχτα του Sani Festival για το 2023.

 

 

UB40, 5 Αυγούστου

Ένα από τα διασημότερα συγκροτήματα του κόσμου στην ιστορία της Αγγλοσαξονικής μουσικής βιομηχανίας, έρχεται στις 5 Αυγούστου. Πρόκειται τους UB40, που πάντρεψαν αρμονικά την reggae με τα pop και rock ακούσματα, ανεβάζοντάς την στα ψηλότερα σκαλιά των Αγγλικών και Αμερικάνικων charts. Οι UB40, παρέα με τον δικό τους super star, τον αυθεντικό front man τους Ali Campbell, υπόσχονται την πιο ρυθμική, την πιο χορευτική συναυλία, το απόλυτο πάρτι του φετινού καλοκαιριού.

 

Ο Ali Campbell των UB40.

 

Tom Odell, 12 Αυγούστου

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει κι ένας κορυφαίος εκπρόσωπος της νεότερης γενιάς. Αυτός που τα τελευταία χρόνια κατέκτησε την κορυφή με το λατρεμένο «Another Love», βραβευμένος με BRIT Award και Ivor Novello Award, το νέο μεγάλο αστέρι του pop-rock στερεώματος, με τις δισεκατομμύρια προβολές και ακροάσεις, ο Tom Odell ανεβαίνει στο Sani Hill για να μας μεταφέρει στο σύμπαν του.

 

Ο Tom Odell.

 

Σταύρος Ξαρχάκος, 19 Αυγούστου

Νέοι ή παλαιότεροι μύθοι, όλοι τους ζωντανοί θρύλοι κι αγαπημένοι του Ελληνικού κοινού, που επιπλέον θα έχει την τύχη και τη χαρά να απολαύσει κι έναν ακόμη μεγάλο καλλιτέχνη, αυτή τη φορά της σύγχρονης Ελληνικής δημιουργίας. Τον Σταύρο Ξαρχάκο και τη φρέσκια, σύγχρονη και διεισδυτική του ματιά στον πλούτο της δημοτικής μας παράδοσης. Σ’ ένα μελωδικό οδοιπορικό «από τον Πόντο στην Κρήτη». Μια γέφυρα ανάμεσα «στην ακουστική ιστορία και το ηλεκτρικό μέλλον». Ανάμεσα στις διαφορετικές κουλτούρες, αφού προσεγγίζει από τη μία εκείνη των ξένων επισκεπτών μας κι από την άλλη τους συστήνει τη δική μας. Λειαίνοντας έντεχνα αρχέγονες νότες κι ακούσματα κι αναπαράγοντας μνήμες και συναισθήματα αιώνων με σύγχρονα μουσικά εργαλεία. Επιχειρώντας ακόμη και σημειολογική ερμηνεία της φυσιογνωμίας και ταυτότητας του ίδιου του Sani Festival, όντας σκηνικός συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα ethnic-jazz τριάντα χρόνια του και στις εκφάνσεις της νέας εποχής του. Μαζί του οι εκλεκτοί ερμηνευτές Ηρώ Σαΐα, Αλέξης Παρχαρίδης και Δημήτρης Αποστολάκης.

 

Ο Σταύρος Ξαρχάκος.

 

Jan Garbarek Group ft Trilok Gurtu, 26 Αυγούστου

Κι από κοντά, ο σημαιοφόρος του ιδρυτικού κύκλου του Sani Festival, «Jazz on the Hill», ο σολίστας των μυθικών συνεργασιών, Jan Garbarek κλείνει το Sani Festival 2023 με το σαξόφωνό του.

 

Ο Jan Garbarek.

 

Sani Festival – The new era

Το Sani Festival, ένας πολιτιστικός θεσμός πρότυπο, της αμιγούς ιδιωτικής πρωτοβουλίας που στην 30η επέτειό του αναδείχθηκε ως το World’s Leading Cultural Destination Resort για το 2022 από τα World Travel Awards, συνεχίζει να ακμάζει. Επί τρεις δεκαετίες υπηρέτησε με συνέπεια τις επιταγές της αληθινής τέχνης, ταυτίζοντας τις επιλογές του με το DNA της. Εμποτισμένο με υψηλή αισθητική και ποιότητα, στοχεύει στη χαρά, την διασκέδαση, την απόλαυση.

Σήμερα το Sani Festival, ισχυροποιώντας το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα, καλείται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας εποχής. Να αναδειχθεί σε σκηνή των μεγάλων και σημαντικών καλλιτεχνικών γεγονότων, να μετουσιωθεί σε βήμα των νέων τάσεων και ρευμάτων, να καταστεί επικοινωνιακό όχημα της ευρύτερης περιοχής και της χώρας, να δώσει λύσεις και απαιτήσεις στις εξισώσεις του πολιτιστικού τουρισμού.

Καλείται, με σεβασμό πάντα στην πολύχρονη ιστορία του, να εμπλουτίσει τη φυσιογνωμία και ταυτότητά του, διευρύνοντας τις καλλιτεχνικές του θεματικές και προσδίδοντας ένταση στην εξωστρέφειά του. Παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μοναδικές για την ουσία και την φόρμα τους, ισοδύναμες κι αντάξιες τόσο της φήμης του όσο και των προκλήσεων των νέων καιρών. Συντεταγμένες με την κουλτούρα και τις ανάγκες όλων μας, όχι μόνο της τοπικής κοινωνίας αλλά και των ξένων επισκεπτών μας.

Καλείται, κυρίαρχο και πρωτοπόρο στην Ελλαδική πραγματικότητα και επικράτεια, αναγνωρίσιμο και έγκυρο στο διεθνές περιβάλλον, να κομίσει την προστιθέμενη αξία του στον τόπο και να χαράξει το πολύτιμο αισθητικό του αποτύπωμα στις μνήμες του κοινού του.

 

 

Πρόγραμμα συναυλιών

15 Ιουλίου
Dianne Reeves

22 Ιουλίου
Bonnie Tyler & Chris Norman

29 Ιουλίου
Sarah Brightman
Με ορχήστρα και χορωδία

5 Αυγούστου
UB40 ft Ali Campbell

12 Αυγούστου
Tom Odell

19 Αυγούστου
Σταύρος Ξαρχάκος
«Από τον Πόντο ως την Κρήτη»

26 Αυγούστου
Jan Garbarek Group ft Trilok Gurtu

 

 

Ομάδα Sani Festival

Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Γιώργος Μουστάκας
Αναπληρωτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής και Διευθυντής Παραγωγής, Γιάννης Μουστάκας
GMI Live Cultural Events Agency

Δημόσιες Σχέσεις, Αμαλία Θεοδώρου – PR Manager Sani Resort / Ikos Resorts

Γραφείο Τύπου
Ειρήνη Λαγουρού

www.sanifestival.gr
www.facebook.com/TheSaniFestival
youtube: TheSaniFestival

Προπώληση: viva.gr

 

Σχετικά με το Sani Resort

Το Sani Resort στην Χαλκιδική είναι ένας παγκοσμίου κύρους προορισμός για οικογενειακές διακοπές πολυτελείας, που περιλαμβάνει πέντε βραβευμένα παραθαλάσσια ξενοδοχεία: Sani Beach, Sani Club, Porto Sani, Sani Asterias και Sani Dunes. Το συγκρότημα εκτείνεται σε ένα φυσικό καταφύγιο 4.000 στρεμμάτων, που περιβάλλεται από πυκνά πευκοδάση και παραλίες μοναδικής ομορφιάς, ενώ εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς για τον πολυτελή τουρισμό της Μεσογείου.

Το Sani Resort προσφέρει κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, μεταξύ των οποίων ιδιωτική μαρίνα σκαφών, το Rafa Nadal Tennis Center, την ακαδημία ποδοσφαίρου σε συνεργασία με το Chelsea FCF και το Bear Grylls Survival Academy. Κάθε χρόνο, διοργανώνει δύο καταξιωμένα πολιτιστικά φεστιβάλ, το Sani Festival και το Sani Gourmet. Πρωτοπόρος σε θέματα βιώσιμου τουρισμού, το Sani έχει αναπτύξει ένα φιλόδοξο πλάνο αειφορίας, ενώ έχει επανειλημμένως αναδειχθεί “World’s Leading Luxury Green Resort”, “World’s Leading Family and Beach Resort”, αλλά και “World’s Leading Cultural Destination Resort” στα World Travel Awards.

Το Sani Resort είναι μέλος του Ομίλου Sani/Ikos, ενός καινοτόμου, δυναμικά αναπτυσσόμενου ξενοδοχειακού ομίλου με συγκροτήματα πολυτελείας σε μοναδικούς παραθαλάσσιους προορισμούς της Μεσογείου. Με όραμα να προσφέρει απαράμιλλη φιλοξενία στους επισκέπτες του, να δημιουργεί προοπτικές ανάπτυξης για τους ανθρώπους του, σημαντικά οφέλη για τα οικοσυστήματα που περιβάλλουν τα ξενοδοχεία του, αλλά και αξία για τους μετόχους του, ο Όμιλος συνεχίζει την επέκταση των εμπορικών σημάτων του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες: Sani Resort | Ελλάδα | Πολυτελείς οικογενειακές διακοπές (sani-resort.com)