Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης στα «Δειλινά του κόσμου»

Ο Κωστής Μαραβέγιας στις 16 Ιουνίου στον Κήπο!
5 Μαΐου 2023
1ο Be-Hive Theatre Festival στο Θέατρο Δρόμος
5 Μαΐου 2023
Ο Κωστής Μαραβέγιας στις 16 Ιουνίου στον Κήπο!
5 Μαΐου 2023
1ο Be-Hive Theatre Festival στο Θέατρο Δρόμος
5 Μαΐου 2023

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης.

 

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης, συναντιούνται επί σκηνής, για να αφηγηθούν ο καθένας με τον τρόπο του τα λυρικά τους παραμύθια, στη μουσική συναυλία με τίτλο «Τα δειλινά του κόσμου», η οποία παρουσιάζεται στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός, το Σάββατο 13 Μαΐου.

Αυτά τα παραμύθια που ο ακροατής πλάθει μόνος του, ταξιδεύοντας με τη μουσική και τους στίχους. Λίγο μετά το δειλινό σε χώρους μυσταγωγικούς, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης δημιουργούν όνειρα, ταξίδια και παραμύθια, με την αρχή και το τέλος που νιώθει ο καθένας στην ψυχή του. Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου συναντιούνται με την σπάνια δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε ένα πρόγραμμα που, εκτός από τα αναμενόμενα, περιλαμβάνει ανατρεπτικά κομμάτια και προκαλεί δυνατές μουσικές συγκινήσεις.

 

Πληροφορίες για την παράσταση «Τα δειλινά του κόσμου»

Πού: Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός, Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα, τηλ. 210 3221917, Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός | Αρχική | Νέα & Εκδηλώσεις (lsparnas.gr)

Πότε: Σάββατο 13 Μαΐου 2023 στις 21.00

Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες

Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων: ΘΗΒΑΙΟΣ – ΜΑΡΓΑΡΗΣ – «Τα δειλινά του κόσμου» :: Υπηρεσία Εισιτηρίων – TicketServices.gr

Τιμές εισιτηρίων: Διακεκριμένη ζώνη 25 ευρώ, Α ζώνη 20 ευρώ, Εξώστης 15 ευρώ