Η Θεατρική ομάδα Weland Θέατρον παρουσιάζει την παράσταση «Αγκαλιάσετε τη Γη! Σώστε τα Χριστούγεννα!»

Αλέξιος Κοτσώρης: «Η παράστασή μας είναι ένα σχόλιο για τον ψεύτικο και μοναχικό κόσμο των ανθρώπων που νομίζουν πως τα λεφτά φέρνουν την ευτυχία»
1 Δεκεμβρίου 2022
Η Έφη Ρευματά σκηνοθετεί την «Κοριτσιέρα των Βούρλων» στο Studio Μαυρομιχάλη
2 Δεκεμβρίου 2022
Αλέξιος Κοτσώρης: «Η παράστασή μας είναι ένα σχόλιο για τον ψεύτικο και μοναχικό κόσμο των ανθρώπων που νομίζουν πως τα λεφτά φέρνουν την ευτυχία»
1 Δεκεμβρίου 2022
Η Έφη Ρευματά σκηνοθετεί την «Κοριτσιέρα των Βούρλων» στο Studio Μαυρομιχάλη
2 Δεκεμβρίου 2022

Η διαδραστική παράσταση «Αγκαλιάσετε τη Γη! Σώστε τα Χριστούγεννα!» έρχεται από το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Θέατρο της Ημέρας. Η Λυσάνδρα Αναστασοπούλου σκηνοθετεί και ερμηνεύει μαζί με την Μιχαέλα Αναστασοπούλου και την Ματίνα Κοψολαίμη στην παράσταση που περιλαμβάνει πολύ τραγούδι, χορό και έχει βασικό συστατικό την ενεργή συμμετοχή των παιδιών. Στόχος της παράστασης είναι η ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων για την προστασία του περιβάλλοντος. Να συμμετέχουν ενεργά ως υπεύθυνοι πολίτες στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, αναπτύσσοντας πνεύμα συνεργασίας και υπευθυνότητας.

 

 

Λίγα λόγια για το έργο

Η κακιά Ρύπη, με βοηθούς όλη την ανθρωπότητα θέλει να αυξήσει κι άλλο την θερμοκρασία της γης και να τριπλασιάσει τα καυσαέρια. Στόχος της είναι να καταστρέψει τα Χριστούγεννα για πάντα, λιώνοντας τους πάγους. Πώς αλλιώς θα μπορέσουν να φτιάξουν τα ξωτικά δώρα για όλα τα παιδιά εάν λιώσουν οι πάγοι και ολόκληρη η Χώρα τους βυθιστεί στον κρύο ωκεανό;
Ακόμα και αν ο Άγιος Βασίλης τα καταφέρει να πετάξει με το έλκηθρο, τους τάρανδούς του και τον αγαπημένο του Ρούντολφ, η Ρύπη έχει γεμίσει την ατμόσφαιρα από καυσαέρια που δεν θα αφήσουν το έλκηθρο να προσγειωθεί! Τα Χριστούγεννα αλλά και η γη ολόκληρη κινδυνεύουν να χαθούν για πάντα!
Θα καταφέρουν τα ξωτικά να συνεργαστούν με τα παιδιά και να σώσουν τα Χριστούγεννα για φέτος τουλάχιστον; Μόνο τα παιδιά μπορούν να οδηγήσουν την ιστορία μας σε ένα αίσιο τέλος.
Στο τέλος της παράστασης όταν τα παιδιά καταφέρουν να περάσουν όλες τις δοκιμασίες, θα τους μοιραστούν σπόροι-βολβοί για να τους φυτέψουν στη δική τους γλάστρα επιστρέφοντας σπίτι.

 

 

Πληροφορίες για την παράσταση «Αγκαλιάσετε τη Γη! Σώστε τα Χριστούγεννα!»

Σύλληψη/Σκηνοθεσία: Λυσάνδρα Αναστασοπούλου
Σκηνικά: Ιωάννης Καρράς
Παίζουν: Λυσάνδρα Αναστασοπούλου, Μιχαέλα Αναστασοπούλου, Ματίνα Κοψολαίμη

 

Πού: Θέατρο της Ημέρας, Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι, Αθήνα 11524, https://theatro-imeras.gr/gr/

Πότε: από 3 Δεκεμβρίου 2022 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.00 (3/12, 4/12, 10/12, 11/12, 17/12, 18/12)

Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά

Τιμή εισιτήριου: 7 ευρώ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6976 828433

Εταιρία παραγωγής: Weland «Η Χώρα του Εμείς – Η Χώρα του Μαζί»