Ο Στέλιος Ανατολίτης είναι σε «Κανονική Δουλειά»

Την «Φαύστα» σκηνοθετεί ο Βασίλης Καλφάκης
12 Οκτωβρίου 2022
Στέφανος Παπατρέχας: «Αν πρέπει να περιγράψω τον “Ονόριο” με μια μόνο φράση, θα έλεγα: ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»
12 Οκτωβρίου 2022

Sharing is caring!

Κείμενα για τη δουλειά, κουβέντα με τον κόσμο, ευτράπελα σε δημόσιες υπηρεσίες και μουσική κωμωδία. Όλα μαζί τι κάνουν; Μια κανονική δουλειά.

Ο Στέλιος Ανατολίτης επιστρέφει με την τρίτη του σόλο παράσταση με τίτλο «Κανονική Δουλειά», η οποία παρουσιάζεται Θέατρο Αλάμπρα κάθε Τετάρτη στις 21.15. Μετά την επιτυχία του «Χάπι», ο Στέλιος αποφασίζει να γιορτάσει μαζί με το κοινό, τα δέκα του χρόνια στην κωμωδία. Μια δεκαετία που τα είχε όλα, από αποτυχίες μέχρι στασιμότητα κι από χαρά μέχρι λύπη, στη διάρκεια μισής παράστασης.

Σε μια χώρα που το να είσαι καλλιτέχνης ισοδυναμεί με καθημερινό φάσκελο στον καθρέφτη, βασκανίες και μαγγανείες για το επόμενο μεροκάματο, αστάθεια μεγαλύτερη κι από περουκίνι αλλά και μπόλικο σουρεαλισμό, η κωμωδία είναι ίσως η μοναδική φόρμουλα που τον κράτησε ζωντανό.
Εβδομήντα λεπτά με κάθε είδος αστείου, από απλά one liners μέχρι μουσικά αστεία, η «Κανονική Δουλειά” μιλάει για όλα αυτά που περιλαμβάνει μια δουλειά που δεν είναι κανονική και για να γίνει σωστά, πρέπει να την μοιραστείς με το κοινό. Ελάτε να μοιραστείτε με τον Στέλιο τον εργασιακό σας παράδεισο και να γιορτάσουμε δέκα χρόνια αποτυχίες και επιτυχίες.

 

 

Λίγα λόγια για τον Στέλιο Ανατολίτη

Ο Στέλιος Ανατολίτης είναι Stand-up κωμικός, μουσικός, δάσκαλος αυτοσχεδιασμού και συγγραφέας με πληθώρα παραστάσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Έχει σπουδάσει Χημεία και Θέατρο και γράφει από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Παράλληλα, εργάζεται ως Voice-over artist για ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαφημιστικές εταιρείες και ανεξάρτητες παραγωγές. Επίσης ασχολείται ενεργά με το Youtube. Από το 2017 έχει έδρα την Αθήνα. Είναι μέλος της ομάδας “Science Comedy” όπου μαζί με κωμικούς κι επιστήμονες συμβάλλουν στην επικοινωνία της επιστήμης με αστείο κι εκπαιδευτικό τρόπο.

Είναι ιδρυτικό μέλος του “Μαιευτήριο Comedy Club”, του μοναδικού comedy club της Θεσσαλονίκης που δημιουργήθηκε το 2014. Ξεκίνησε την πρώτη σχολή Θεατρικών Κωμικών Αυτοσχεδιασμών (Improv Comedy) στη Θεσσαλονίκη, διδάσκοντας τον αυτοσχεδιασμό στην κωμωδία (2014). Είναι ιδρυτικό μέλος του Felizol Improv Theatre Group με τους οποίο ανέβασαν την αυτοσχεδιαστική παράσταση “Σκηνοθέτησέ Μας!” τις σεζόν 2015-2017 στο Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη.

Το 2019 ξεκίνησε η λειτουργία της House of Improv, μιας σχολής αυτοσχεδιασμού στην Αθήνα, της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος.
Συμμετείχε στην παράσταση “StandUp for U” του 2016 η οποία προβλήθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι ALPHA και παρουσίασε τον πρώτο του κωμικό μονόλογο με τίτλο “Μάχες με Νεράιδες” στο Athens Comedy Festival το 2018.
Το 2012 έγραψαν μαζί με την Ρόζα Παναγιωτάκη το θεατρικό “Ο Γάιδαρος που μισούσε τα Χριστούγεννα”.
Το 2019 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο “Κοάλεμος: Κινούμενη Άμμος”.
Το 2021 κυκλοφόρησε ένα μουσικό EP με τίτλο “Echoes” κι αργότερα ένα μουσικό άλμπουμ με τίτλο “Tourniquet”.
Το 2021 εκδόθηκε το δεύτερο του βιβλίο με τίτλο “Κοάλεμος: Τερμίτες”.

Instagram: https://www.instagram.com/st.anatolitis/
Youtube: https://www.youtube.com/c/SteliosAnatolitis

 

Πληροφορίες για την παράσταση «Κανονική Δουλειά»

Κείμενα – Παρουσίαση: Στέλιος Ανατολίτης
Φωτογραφίες: Σπύρος Περδίου
Επικοινωνία: Χρύσα Ματσαγκάνη

 

Πού: Θέατρο Αλάμπρα, Στουρνάρη 53, Αθήνα, τηλ. 210 5220120 -1 -2

Πότε: από 5 Οκτωβρίου 2022 και κάθε Τετάρτη στις 21.15

Εισιτήρια: 12 ευρώ (γενική είσοδος), οι πρώτες 30 θέσεις 10€.

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/standupcomedy/stelios-anatolitis-kanoniki-douleia/

Διάρκεια παράστασης: 75 λεπτά