Ο Χρήστος Τριπόδης μιλάει στο theatermag για την παράσταση «Ο Πέτρος και ο λύκος»
18 Νοεμβρίου 2021
Η κωμωδία «Μπομπονιέρα» του Βασίλη Τσιγκριστάρη στο Vault
19 Νοεμβρίου 2021
Ο Χρήστος Τριπόδης μιλάει στο theatermag για την παράσταση «Ο Πέτρος και ο λύκος»
18 Νοεμβρίου 2021
Η κωμωδία «Μπομπονιέρα» του Βασίλη Τσιγκριστάρη στο Vault
19 Νοεμβρίου 2021

Η Μαρία και η Σπυριδούλα Παπαγεωργίου παρουσιάζουν στη σκηνή του Θεάτρου 104 την παράσταση «Οι απίθανες περιπέτειες του Πινόκιο».

 

Η Παραμυθοχώρα παρουσιάζει την παράσταση «Οι απίθανες περιπέτειες του Πινόκιο» μια κουκλοθεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια. Η Μαρία και η Σπυριδούλα Παπαγεωργίου μεταμορφώνουν τη σκηνή του Θεάτρου 104 και ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον πολυαγαπημένο ήρωα των παιδιών. Με εντυπωσιακές κούκλες ανθρωπίνων διαστάσεων, κούκλες άμεσης κίνησης, γαντόκουκλες, μαριονέτες, επίπεδες κούκλες, και γιγαντόκουκλες, σχήματα και χρώματα αποκαλύπτονται μέσα από μαγικά κουτιά που δημιουργούν ένα ονειρικό σκηνικό χώρο βασισμένο στο υπέροχο παραμύθι του Κάρλο Γκολόντι.

Ηθοποιοί και κούκλες συνυπάρχουν αρμονικά δημιουργώντας μία παραμυθένια ατμόσφαιρα σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια.

Ο Μάστρο Τζεπέτο κατασκευάζει μια υπέροχη ξύλινη μαριονέτα, τόσο τέλεια που θυμίζει πραγματικό αγόρι και την ονομάζει Πινόκιο… όμως ο Πινόκιο δεν είναι όπως οι άλλες μαριονέτες. Μιλάει! Και ονειρεύεται! Και θέλει να γίνει πραγματικό αγόρι… Θα τα καταφέρει;

Κατεργάρης και ανυπάκουος, ο Πινόκιο, προσπαθώντας να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του, συναντά πολύχρωμους φίλους, τη Νεράιδα με τα γαλάζια μαλλιά και τον Γρύλο… και εχθρούς, παλεύει με τους πειρασμούς και τα ελαττώματά του, παθαίνει γαϊδουροπυρετό, σπάει πολλές φορές το ξύλινο… ξερό κεφάλι του και τελικά μαθαίνει για την αγάπη, την αξία της οικογένειας και τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος!

 

 

Πληροφορίες της παράστασης «Οι απίθανες περιπέτειες του Πινόκιο»

Σχεδιασμός κούκλας-κουστουμιών -σκηνικών-σκηνοθεσία-ερμηνεία-καλλιτεχνική επιμέλεια: Μαρία Παπαγεωργίου και Σπυριδούλα Παπαγεωργίου
Μουσική: Γ. Βέττος, Α. Βέργης, Π. Κολέντζης
Φιλική συμμετοχή Encardia
Χορογραφίες: Δήμητρα Κρητικίδη
Παίζουν: Μαρία και Σπυριδούλα Παπαγεωργίου

Για παιδιά και γονείς…από 3 ετών και πάνω

 

Πού: Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41 Γκάζι), τηλ. 210 9216346

Πότε: από 6 Νοεμβρίου 2021 και κάθε Σάββατο στις 11.00 (μέχρι 30/12/2021), καθημερινές για σχολεία

Εισιτήριο: 10 ευρώ

Απαραίτητη η κράτηση θέσης: πληροφορίες στα τηλ. 210 9216346, 6936 655925 6936 655927

 

Η προπώληση εισιτηρίων για τις παραστάσεις και τις εκδηλώσεις της Παραμυθοχώρας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με κατάθεση σε λογαριασμό. Περισσότερα εδώ:

Η Παραμυθοχώρα με κύριο μέλημά της πάντα την ασφάλεια των θεατών της τηρεί αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία. Η είσοδος επιτρέπεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή ανοσίας. Τα παιδιά από τεσσάρων (4) έως και έντεκα (11) ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) και τα παιδιά έως και δεκαεπτά (17) ετών βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test). Tα παιδιά κάτω των τεσσάρων (4) ετών για την είσοδο τους δεν υποχρεούνται να έχουν βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου COVID-19.