Τα αντικείμενα του πωλητηρίου του Εθνικού Θεάτρου online

«Η Μικρή μας πόλη» on demand
21 Απριλίου 2021
Θέατρο Σταθμός: εορταστικό ψηφιακό πρόγραμμα – Πάσχα 2021
21 Απριλίου 2021
«Η Μικρή μας πόλη» on demand
21 Απριλίου 2021
Θέατρο Σταθμός: εορταστικό ψηφιακό πρόγραμμα – Πάσχα 2021
21 Απριλίου 2021

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής και η Λένα Παπαληγούρα με t-shirts από το eshop του Εθνικού Θεάτρου.

Ψάχνετε ένα mouse pad με τον Σαίξπηρ; Ένα σημειωματάριo με σχέδιο κοστουμιού του Βασίλη Φωτόπουλου; Μήπως ένα μπλοκ ιχνογραφίας με 5 διαφορετικά σχέδια σκηνογράφων για παραστάσεις από έργα του Αριστοφάνη; Τα παραπάνω και πολλά περισσότερα θα βρείτε στο σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα του Εθνικού Θεάτρου.

Ανακαλύψτε στο eshop.n-t.gr αντικείμενα τέχνης, αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη γραφείου, T-shirts, βιβλία, δώρα για παιδιά και πολλά άλλα ιδιαίτερα σχεδιαστικά αντικείμενα που συνδέουν το θέατρο με τις καθημερινές μας συνήθειες.

Προϊόντα εμπνευσμένα από ιστορικές παραστάσεις και από τη δουλειά σπουδαίων σκηνογράφων και ζωγράφων που συνεργάστηκαν με το Εθνικό Θέατρο συνυπάρχουν με τη δουλειά νέων σχεδιαστών και δίνουν άλλη πνοή στο σπίτι, στο τραπέζι ή το γραφείο μας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Αντώνη Κυριακούλη, Βασίλη Φωτόπουλο, Γιώργο Πάτσα, Ιωάννα Παπαντωνίου, Αλέκο Φασιανό, Γιάννη Μετσικώφ, Γιώργο Ανεμογιάννη, Ρένα Γεωργιάδου, Αντώνη Φωκά, Θεοφανώ Κανδαλέπα, Αλεξάνδρα Τσουκαλά, Lynx Designers.

 

 

 

Οι χειροτεχνίες των εργαστηρίων του Εθνικού Θεάτρου

Ένα ψηφιακό κατάστημα φέρνει στο φως κομμάτια της ιστορίας του Εθνικού Θεάτρου, που παραμένουν άγνωστα, και επιδιώκει να συστήνει στο κοινό σπουδαίους δημιουργούς, που συνεργάστηκαν σε παραστάσεις του.
Ιδιαίτερη θέση κατέχουν και οι χειροτεχνίες των εργαστηρίων του Εθνικού Θεάτρου.

Στα διαλείμματα των παραστάσεων, εργαζόμενοι με εμπειρία και μεράκι από τα τμήματα βεστιαρίου, ραπτικής και ειδικών κατασκευών ανακυκλώνουν παλιά υλικά, προγράμματα αλλά και υφάσματα, τρέσες, κορδέλες, κουμπιά, φερμουάρ και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή κοστουμιών και φροντιστηριακών αντικειμένων.

Τα υλικά αυτά αξιοποιούνται δημιουργικά και μετατρέπονται σε ξεχωριστές, μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες – κοσμήματα, τσάντες, γούρια με πραγματικό άρωμα θεάτρου!
Αναζητήστε τώρα στο ηλεκτρονικό μας πωλητήριο και τις ιδιαίτερες χειροποίητες λαμπάδες που μόλις δημιουργήθηκαν στα εργαστήριά του!

Κάντε τις αγορές σας εδώ: eshop.n-t.gr