«Οι Μάρτυρες των Αθηνών» σε online προβολές
19 Απριλίου 2021
Τα αντικείμενα του πωλητηρίου του Εθνικού Θεάτρου online
21 Απριλίου 2021
«Οι Μάρτυρες των Αθηνών» σε online προβολές
19 Απριλίου 2021
Τα αντικείμενα του πωλητηρίου του Εθνικού Θεάτρου online
21 Απριλίου 2021

 

Οι επιχειρήσεις Λεμπέση ανοίγουν ξανά το ιστορικό τους αρχείο και σε συνεργασία με τη Music & Drama Productions, παρουσιάζουν την παράσταση σταθμό «Η Μικρή μας πόλη». Πρόκειται για το θεατρικό έργο του Θόρντον Ουάιλντερ, το οποίο μετέφρασε και σκηνοθέτησε ο Μίνως Βολανάκης, με τους Νικήτα Τσακίρογλου, Πέμη Ζούνη, Στράτο Τζώρτζογλου, Αλεξάνδρα Λαδικού, Θέμις Μπαζάκα, Στέφανο Κυριακίδη, Γιώργο Γεωγλερή, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Νεφέλη Ορφανού, Βάσω Γουλιελμάκη και άλλους ηθοποιούς.

Η παράσταση, που παίχτηκε στο θέατρο Λαμπέτη, ήταν προσωπική επιλογή του Γιώργου Λεμπέση και από όλες του τις παραγωγές, η πιο αγαπημένη. Αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς και έμεινε στην Ιστορία του ελληνικού θεάτρου. Η οικογένεια του Γιώργου Λεμπέση με ιδιαίτερη συγκίνηση παρουσιάζει on demand από τις 29 Απριλίου έως και τις 9 Μαΐου 2021, μέσω της πλατφόρμας viva.gr, την σπουδαία αυτή παράσταση και την αφιερώνει σε εκείνον, γνωρίζοντας το πόσο την πίστεψε και πόσο την αγάπησε.

 

Σχετικά με το έργο «Η Μικρή μας πόλη»

«Η Μικρή μας πόλη» (Our town) είναι τρίπρακτο θεατρικό έργο του Θόρντον Ουάιλντερ, τοποθετημένο στην φανταστική μικρή πόλη Γκρόβερς Κόρνερς όπου παρακολουθούμε την ιστορία των κατοίκων μιας συνηθισμένης πόλη, στις αρχές του εικοστού αιώνα. Η ρουτίνα της ζωής, ο έρωτας, ο γάμος, ο θάνατος, είναι τα στάδια στα οποία κινείται ο συγγραφέας. Η πρώτη παράσταση ανέβηκε στο Mc Carter Theatre στο Princeton του New Jersey το 1938. Την ίδια χρονιά κέρδισε το βραβείο Πούλιτζερ.

 

 

Συντελεστές παράστασης «Η Μικρή μας πόλη»

 

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Μίνως Βολανάκης
Σκηνικά – Κοστούμια: Σάββας Χαρατσίδης
Νυφικό κυρίας Ζούνη: Νταίζη Αντωνοπούλου
Φωτογραφίες: Κλεισθένης
Τηλεσκηνοθεσία: Κυριάκος Καλαματιανός
Τρέιλερ παράστασης: Μιχαήλ Μαυρομούστακος
Εκτέλεση παραγωγής: Music & Drama Productions – Μαυρίκιος Μαυρικίου
Επικοινωνία και προβολή της παράστασης: Νταίζη Λεμπέση, τηλέφωνο επικοινωνίας 6908502631, email daisylempesi@hotmail.gr
Παραγωγή: Γιώργος και Νινέττα Λεμπέση

Πρωταγωνιστούν :
Νικήτας Τσακίρογλου, Πέμη Ζούνη, Αλεξάνδρα Λαδικού, Στράτος Τζώρτζογλου, Στέφανος Κυριακίδης, Θέμις Μπαζάκια, Νεφέλη Ορφανού, Γιώργος Γεωγλερής, Βάσω Γουλιελμάκη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Φώτης Θωμαίδης, Μιχάλης Μιχαήλος, Γιώργος Μακρής και ο μικρός Στέλιος Φώτης.

 

Ημέρες και ώρες προβολών: On demand από τις 29 Απριλίου έως και τις 9 Μαΐου 2021

 

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theatre/streaming/i-mikri-mas-poli/