Χριστούγεννα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με «Παραμυθοπλασίες»

Οι «Μεταμφιέσεις» από την Εταιρεία Θεάτρου «Θέρος»
17 Δεκεμβρίου 2020
Τι κάνει Μια Συντροφιά Ονειροπόλων στο θέατρο Άλφα / Ληναίος- Φωτίου;
22 Δεκεμβρίου 2020
Οι «Μεταμφιέσεις» από την Εταιρεία Θεάτρου «Θέρος»
17 Δεκεμβρίου 2020
Τι κάνει Μια Συντροφιά Ονειροπόλων στο θέατρο Άλφα / Ληναίος- Φωτίου;
22 Δεκεμβρίου 2020

Οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της παράστασης «Ιστορία χωρίς Όνομα» που είδαμε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης διηγούνται παραμύθια από τον τόπο τους. Παραμύθια που έχει πλάσει ο λαός μας. Ένα γαϊτανάκι που μας ταξιδεύει στις ρίζες μας… στους αγαπημένους μας….

Από την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020 έως την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021 ξετυλίγονται Παραμύθια για όλους και τρυπώνουν στους υπολογιστές, τα tablet, τις smart tv.

Όλα τα έσοδα θα προσφερθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Με τους: Μπέτυ Λιβανού, Τάσο Νούσια, Μαρία Παπαφωτίου, Κώστα Γάκη, Νίκο Ορφανό, Αργύρη Γκαγκάνη, Ανθή Φουντά, Στέλιο Γιαννακό, Παναγιώτη Γεώργας, Μιχάλη Κωτσόγιαννη, Στέφανο Δάνδολο, Νατάσα- Φαίη Κοσμίδου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Στέλλα Τέμπρελη, Θάνος Σταυρίδης, Χρήστος Σύγγελος.

 

Εμείς ζωντανεύουμε ιστορίες, πλάθουμε ξανά εικόνες που δεν ξεθωριάζουν και δεν σβήνουν στον χρόνο και εσείς με ένα κλικ τις κρατάτε από τις 25 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου, σε δύο συσκευές σας, για τους αγαπημένους σας.

Οι γιορτές είναι οι δικοί μας άνθρωποι, είναι οι φίλοι, οι συγγενείς, οι παρέες αλλά και οι άγνωστοι, αυτοί που περνάν δίπλα μας ή αυτοί που μας κρατάνε συντροφιά μέσα από την τέχνη τους. Αυτή την εποχή του χρόνου που νιώθουμε πιο κοντά σε όλους, αφουγκραζόμαστε πιο εύκολα τις ανάγκες, προσφέρουμε πιο εύκολα, θυμόμαστε πότε εκείνοι εν γνώσει τους ή όχι ήταν δίπλα μας.

Φέτος, πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά, οι ανάγκες μεγάλωσαν. Έτσι όλοι οι συντελεστές της παράστασης «Ιστορία χωρίς Όνομα», ο συγγραφέας, ο σκηνοθέτης, η βοηθός, οι ηθοποιοί, ο παραγωγός, μαζί με τους μουσικούς που έδεσαν με έναν παραμυθένιο τρόπο τις ιστορίες μας και με τα μαγικά των τεχνικών, χάρισαν τους μύθους από τους τόπους τους και όλοι μαζί (έστω και από μακριά) δίνουμε τα έσοδα των εισιτηρίων στο «Σπίτι του Ηθοποιού» που τόσα χρόνια προσφέρει, βοηθάει, στηρίζει, υπάρχει!
Ευχαριστούμε θερμά την Άννα Φόνσου και τους συνεργάτες της που ακούραστα και μαχητικά στέκονται δίπλα και μαζί με τον ηθοποιό.

 

Ημέρες Προβολής

 

Πότε: Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2020 – Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ
Δικαίωμα προβολής σε δύο συσκευές
Ισχύς προβολής:  από 25 Δεκεμβρίου 2020 έως 6 Ιανουαρίου 2021

Προπώληση εισιτηρίων: www.mcf.gr

Όλα τα έσοδα θα προσφερθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού»

Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά … και δώστε ένα κλώτσο να γυρίσει παραμύθι να αρχινίσει…

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές για την εθελοντική συμμετοχή τους.