Η αυλή της Fabrica Athens γεμίζει με ζογκλέρ, μουσικούς, ακροβάτες, μίμους, κουκλοπαίκτες, ηθοποιούς και πολλά άλλα!

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Σταύρος Νικολαΐδης μιλούν για την κωμωδία «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω»
30 Ιουνίου 2020
Αργύρης Ξάφης: «Ο Ξέρξης είναι από τους πιο δύσκολους χαρακτήρες που έχω κληθεί να ερμηνεύσω στο Αρχαίο Δράμα»
2 Ιουλίου 2020
Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Σταύρος Νικολαΐδης μιλούν για την κωμωδία «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω»
30 Ιουνίου 2020
Αργύρης Ξάφης: «Ο Ξέρξης είναι από τους πιο δύσκολους χαρακτήρες που έχω κληθεί να ερμηνεύσω στο Αρχαίο Δράμα»
2 Ιουλίου 2020

 

Η πολυδραστική ομάδα τέχνης Fabrica Athens, κόντρα στις αντίξοες συνθήκες των καιρών μας, επιμένει να απολαμβάνει το καλοκαίρι και να δημιουργεί ξεχωριστές εμπειρίες για φίλους, επισκέπτες και λάτρεις των τεχνών. Έτσι, τα μέλη της ομάδας εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν μία σειρά δράσεων που επιχειρούν να γεμίσουν την καθημερινότητα με όμορφες και απρόσμενες στιγμές, στην υπέροχη αυλή του Τεχνοχώρου στον Κεραμεικό.

Η αυλή της Fabrica Athens γεμίζει με απρόσμενα events: busker nights, barbeque Sundays, parties, special dj’s.

Όσοι έχουν επισκεφτεί την καλοκαιρινή αυλή του Τεχνοχώρου Fabrica, γνωρίζουν καλά πως είναι ένα ιδανικό μέρος για το καλοκαίρι στην πόλη. Ο μεγάλος, ανοιχτός χώρος, η καλή μουσική και τα cocktails, έχουν ήδη βάλει τη δροσερή αυλή ανάμεσα στις πρώτες προτιμήσεις των Αθηναίων. Όμως μία τόσο δημιουργική και δραστήρια ομάδα δε θα μπορούσε να μείνει μόνο σε αυτό, ειδικά σε μία εποχή τόσο δύσκολη για τις τέχνες.

Έτσι, για όλο το καλοκαίρι, η Fabrica διοργανώνει busker nights, δίνοντας βήμα για δημιουργία σε καλλιτέχνες του δρόμου και θυμίζοντάς μας κάτι από τα παλιά. Zογκλέρ, μουσικοί, ακροβάτες, μίμοι, κουκλοπαίκτες και ηθοποιοί, εμφανίζονται απρόσμενα στην αυλή για να παρουσιάσουν μία μεγάλη ποικιλία από show: fire shows, ξυλοπόδαρα, bubble shows, μικρά θεατρικά δρώμενα, ζωντανές μουσικές, κουκλοθεατρικές παραστάσεις και πολλά ακόμα δρώμενα. Μαζί τους πάντα και οι performers της Fabrica Athens. Κανείς δεν ξέρει πότε θα εμφανιστούν οι καλλιτέχνες κι έτσι το κάθε show αποτελεί πάντα μία έκπληξη ανάμεσα στα ποτά και τις συζητήσεις με φίλους. Το μόνο που έχει να κάνει το κοινό, είναι να συνεισφέρει όποιο ποσό επιθυμεί στο καπέλο (busker) που θα βγαίνει στο τέλος κάθε show, όπως συνηθιζόταν στο παρελθόν.

Στην αυλή έχουν ήδη ξεκινήσει και οι βραδιές barbeque, κάθε Κυριακή. Ωστόσο, η Fabrica Athens, δεν θεωρεί barbeque μόνο ό,τι αφορά το κρέας, αλλά περιλαμβάνει περισσότερες, καλωσορίζοντας και όσους ακολουθούν άλλη διατροφή. Λαχανικά, καλαμπόκια, κάστανα και άλλα, μπαίνουν κι αυτά στη σχάρα, διεκδικώντας κι αυτά τη θέση τους στη διαδικασία του barbeque. Φυσικά, δεν σταματούν οι δράσεις που καθιέρωσαν την αυλή της Fabrica Athens στις προτιμήσεις των Αθηναίων:  τα πάρτι, οι θεματικές βραδιές, οι cocktail nights και οι καλεσμένοι dj’s.

Για όλες τις δράσεις, μπορείτε να παρακολουθείτε τη σελίδα της Fabrica στο Facebook. Σημειώνεται ότι η Fabrica Athens ακολουθεί όλες τους κανόνες που προβλέπονται για την προστασία από τον ιό COVID-19.

 

Η εκπαιδευτική δράση της Fabrica Athens δε σταματά.
Ανοιχτά μαθήματα και προετοιμασία για δραματικές σχολές στον Τεχνοχώρο Fabrica.

Στον Τεχνοχώρο Fabrica συνεχίζονται τα μαθήματα ξυλοπόδαρων και Qi gong, που είχαν σταματήσει λόγω της πανδημίας, και το σεμινάριο Θεάτρου της Έρευνας που είχε χρειαστεί για το διάστημα της καραντίνας να πραγματοποιηθεί με κάποιες ηλεκτρονικές συναντήσεις. Για το επόμενο διάστημα, και ενόψει του προγράμματος μαθημάτων για τη νέα σεζόν (2020-2021), θα γίνονται ανοιχτά μαθήματα για το κοινό, προκειμένου όσοι θέλουν να γνωρίσουν την εκπαιδευτική δράση της ομάδας και τα μαθήματα που θα μπορούν να παρακολουθήσουν την επόμενη σεζόν. Τις ώρες και μέρες των ανοιχτών μαθημάτων μπορείτε να παρακολουθείτε μέσω των λογαριασμών της Fabrica Athens στο Facebook και το Instagram.

Τέλος, για πρώτη χρονιά φέτος, η Fabrica Athens θα πραγματοποιήσει μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις εισαγωγής σε δραματικές σχολές. Είναι ένα αίτημα που έφτανε προς την ομάδα τα τελευταία χρόνια από τους υποψηφίους και στο οποίο η ομάδα φέτος αποφάσισε να ανταποκριθεί. Τα μαθήματα θα γίνονται με τον ηθοποιό-ιδρυτικό μέλος της Fabrica, Στέφανο Λώλο, και τον σκηνοθέτη Χρήστο Καρασαββίδη.

Για πληροφορίες: στο 210 3411 651, καθημερινά 12.00. -16.00.

 

 

Info

Fabrica Athens, Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 και Ευρυμέδοντος, Κεραμεικός, τηλ. 210 3411651